top of page

Gelaatsverzorging

Laat je innerlijke schoonheid stralen

Wat een rust. Geen heen-en-weergeloop op de achtergrond, alleen maar stilte. Even totaal in het middelpunt staan. Ongedeelde aandacht krijgen. Handen voelen die je grenzen respecteren en je toch diep van binnen raken. Ga op je rug liggen, laat je toestoppen en ontspan met behulp van de ritmische en vloeiende bewegingen van deze heerlijke gezichtsbehandelingen.

Tijdens een gelaatsverzorging kan je indien gewenst een extra behandeling inboeken, via onderstaande knop kan je alle supplementen bekijken.

Penseelmassage

Dr. Hauschka klassieke gezichtsbehandeling volgens Elizabeth Sigmund

120 min. voor €120,-

Gun jezelf een heel speciale, korte vakantie. Geniet van ontspannende en tegelijkertijd werkzame impulsen die je huid in evenwicht brengen en je hele lichaam nog dagen lang laten nagenieten.  De unieke penselenmassage bevordert de lymfestroom, voert afvalstoffen af en verstrekt het immuunsysteem. Deze behandeling geeft het lichaam een weldadige ervaring en een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

Gelaatsverzorging

Dr. Hauschka revitaliserende gezichtsbehandeling

100 min. voor €105,-

Soms voelt je huid zich net zo vermoeid als jij. Een revitaliserende behandeling is in dat geval dé oppepper. Zeker in periodes van verandering zoals bij de wisseling van de jaargetijden, is deze behandeling een aanrader.

Gelaatsverzorging

Dr. Hauschka ontspannende gezichtsbehandeling

90 min. voor €95,-

Heb je nood aan diepe ontspanning? Dan is deze gezichtsbehandeling ideaal voor jou. Kom tot rust en ontspan van top tot teen.

Gezichtssauna

Dr. Hauschka reinigende gezichtsbehandeling

75 min. voor €80,-

Tijdens deze behandeling krijgt je een intensieve dieptereiniging die de huid reinigt en verfijnt zodat je huid in geen tijd weer stralend en gezond is. Daarnaast kom je natuurlijk ook helemaal tot ontspanning.

Gelaatsverzorging

Dr. Hauschka gezichtsbehandeling 'Tijd voor jezelf'

60 min. voor €65,-

Vergeet jij jezelf ook vaak eens? Dan is deze behandeling perfect voor jou. Neem wat meer tijd voor jezelf en laat je verwennen met zachte aanrakingen, warme, geurende kompressen en een heerlijke penselenmassage die je stofwisseling en lymfestroom stimuleert.

Kleimasker

Dr. Hauschka zuiverende gezichtsbehandeling

60 min. voor €65,-

Deze intensieve behandeling werkt met natuurzuivere cosmetica die speciaal is afgestemd op de regulering van een onzuivere, ontstekingsgevoelige huid. Ik adviseer deze behandeling een aantal keren om de 14 dagen, totdat je huid weer genormaliseerd is.

Schouder-, nekmassage

Reguliere gezichtsverzorging op het bindweefsel

60 min. voor €65,-

Tijdens deze reguliere gezichtsbehandeling wordt er gebruikt gemaakt van de natuurlijke producten van Dr. Hauschka. De focus van deze behandeling ligt op het losmaken van het bindweefsel.

bottom of page