top of page

Hand- en voetverzorging

Verzorgt en verlicht.

Een oppepper voor vermoeide en zwaar belaste handen en voeten. Deze behandelingen bieden je ledenmaten ontspanning en verzorging. Ontspanning van de armen en benen bevordert een gevoel van lichamelijke en mentale verlichting.

NatuurlijkOntspannen_thomasgrin-11.jpg

Handverzorging

45 min. voor €35,-

De handen en nagels worden tijdens deze handverzorging volledig verzorgt. De nagels worden geknipt, gevijld en de velletjes worden verwijderd. Tot slot krijgen de handen nog een voedende handcrème.

NatuurlijkOntspannen_thomasgrin-23_edite

Spa handverzorging

70 min. voor €65,-

De spa handverzorging is meer uitgebreid. Naast de klassieke handverzorging krijgen de handen een diepgaande verzorging met scrub, dode zee modder pakking en een deugddoende hand- en armmassage.

NatuurlijkOntspannen_thomasgrin-3.jpg

Voetverzorging

45-60 min. voor €35,-

Tijdens deze klassieke voetverzorging worden de nagels geknipt, gevijld en de velletjes verwijderd. Ook wordt er aandacht besteed aan het verwijderen van eelt of eeltpitten. Om de behandeling af te sluiten worden de voeten met een hydraterende crème ingesmeerd.

NatuurlijkOntspannen_thomasgrin-8.jpg

Spa voetverzorging

80 min. voor €70,-

Na deze uitgebreide voetverzorging voelen jouw voeten weer helemaal zacht aan. Naast de klassieke voetverzorging worden de voeten en onderbenen ook behandeld met scrub, dode zee modder pakking en een heerlijke massage.

NatuurlijkOntspannen_thomasgrin-15.jpg

Lakken van de nagels

+ €10,-

Ook wat betreft de nagellak wordt er gekozen voor de meest natuurlijke versie ervan die bovendien een verzorgend effect heeft op de nagel. Daarom mogen zwangere vrouwen en kinderen deze nagellak ook gebruiken.

bottom of page