top of page

Hand- en voetverzorging

Verzorgt en verlicht.

Een oppepper voor vermoeide en zwaar belaste handen en voeten. Deze behandelingen bieden je ledenmaten ontspanning en verzorging. Ontspanning van de armen en benen bevordert een gevoel van lichamelijke en mentale verlichting.

Voetmassage

Vitaliserende Handbehandeling

Nieuw

45 min. voor €50,-

Je handen begeleiden je door de dag met behendigheid en fijngevoeligheid. Ze reiken je elke dag buitengewone dingen aan. De Vitaliserende Handbehandeling geeft de verzorging waar jouw handen recht op hebben. Een geurend handbad verwent de huid en een massage van de armen zorgt voor ontspanning. Met deze behandeling kun je jouw hardwerkende handen bedanken. Ook ideaal te combineren met een andere Dr. Hauschka behandeling. 

Handmassage

Vitaliserende voetbehandeling

Nieuw

45 min. voor €50,-

De Vitaliserende Voetbehandeling geeft je vermoeide voeten nieuwe energie. Een verwarmend voetenbad ontspant en laat je weer landen. Een rustgevend masker verwent de huid en een zachte massage van benen en voeten lost blokkades op. Een oppepper voor het hele lichaam. Ook ideaal te combineren met een andere Dr. Hauschka behandeling. 

Handverzorging

Handverzorging

45 min. voor €35,-

De handen en nagels worden tijdens deze handverzorging volledig verzorgt. De nagels worden geknipt, gevijld en de velletjes worden verwijderd. Tot slot krijgen de handen nog een voedende handcrème.

Handpakking

Spa handverzorging

70 min. voor €65,-

De spa handverzorging is meer uitgebreid. Naast de klassieke handverzorging krijgen de handen een diepgaande verzorging met scrub, groen klei pakking en een deugddoende hand- en armmassage.

Voetverzorging

Voetverzorging

45-60 min. voor €35,-

Tijdens deze klassieke voetverzorging worden de nagels geknipt, gevijld en de velletjes verwijderd. Ook wordt er aandacht besteed aan het verwijderen van eelt of eeltpitten. Om de behandeling af te sluiten worden de voeten met een hydraterende crème ingesmeerd.

Spa voetverzorging

Spa voetverzorging

80 min. voor €70,-

Na deze uitgebreide voetverzorging voelen jouw voeten weer helemaal zacht aan. Naast de klassieke voetverzorging worden de voeten en onderbenen ook behandeld met scrub, groene klei pakking en een heerlijke massage.

Lakken van de nagels

Lakken van de nagels

+ €10,-

Ook wat betreft de nagellak wordt er gekozen voor de meest natuurlijke versie ervan die bovendien een verzorgend effect heeft op de nagel. Daarom mogen zwangere vrouwen en kinderen deze nagellak ook gebruiken.

bottom of page