top of page

Massages

Zorgvuldige aanraking, diepe ontspanning, werkzame impulsen

Massage is... even dat moment nemen voor jezelf. Even niets hoeven doen, alleen maar genieten. Het laat je helemaal tot jezelf komen en heeft tal van positieve effecten. Massage activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam waardoor je immuunsysteem een boost krijgt en je weerstand wordt verhoogd. Het verlaagt stress, kalmeert je zenuwstelsel en werkt gezondheidspreventief. Bovendien verbetert massage de balans tussen lichaam en geest en bevordert het je geluksgevoel.

Bij ongepast gedrag wordt de massage onmiddellijk stopgezet. 

Ritmische lichaamsbehandeling
Massage

Nieuw

Klassieke lichaamsmassage

60 min. voor €65,-

Met mijn handen voer ik langzame, losmakende en ronddraaiende bewegingen uit op je lichaam, zonder hierbij stevig druk uit te oefenen. 

De aanrakingen bereiken de vloeistofstromingen in het lichaam, het bevordert de stroming van lymfe en voert afvalstoffen af. Op die manier draagt de behandeling ook bij aan gezondheidspreventie. Door de wijze van aanraken wordt niet enkel de huid bereikt, maar ook het innerlijke, wat je kunt voelen in het weefsel dat dan ontspant.

Rugmassage
Hotstone rugmassage

Hotstone rug-, nek-, schoudermassage

30 min. voor €40,-

45 min. voor €55,-

Hotstones, zwarte lavastenen die de eigenschap hebben om langdurig warmte vast te houden, zorgen voor een intense ontspanning. De vaak gespannen rug-, nek- en schouderspieren kunnen deze heilzame hitte goed gebruiken. Droom helemaal weg tijdens deze heerlijke rug-, nek- en schoudermassage.

Kaars lichaamsmassage

Kaars
lichaamsmassage

60 min. voor €75,-

Tijdens deze behandeling wordt een speciale olie gebruikt die warm op het lichaam wordt aangebracht. De olie gaat de huid voeden en langdurig hydrateren, de warmte stimuleert de bloedsomloop. Voor de huid is deze massage een echte weldaad.

Klassieke rug-, nek-, schoudermassage

30 min. voor €35,-

Onze rug en nek zijn vaak de eerste lichaamszones waar stress op toeslaat. De rug- en nekspieren zijn dan ook vaak gespannen waardoor ze hard, stram en pijnlijk staan. Deze behandeling laat met zijn intensieve, trage bewegingen de stress en spanning wegvloeien. Na afloop voel je onmiddellijk het verschil.

Hotstone lichaamsmassage

60 min. voor €75,-

Hotstones zijn zwarte lavastenen die de eigenschap hebben om langdurig warmte vast te houden. De warmte van de lavastenen heeft een zeer ontspannende werking op de spieren. Een hotstone lichaamsmassage is de behandeling bij uitstek in de koude wintermaanden en een echte weldaad voor het lichaam.

Hotstone lichaamsmassage

45 min. voor €50,-

Laat je aanraken en ontspan volledig. De vloeiende, stevige bewegingen van deze behandeling zorgen voor een diepe relaxatie. Met deze behandeling worden stramme, verzuurde spieren goed losgemasseerd en ben je weer soepel op het einde van de massage. 

Dr. Hauschka Ritmische lichaambehandeling

90 min. voor €95,-

Kaars rugmassage

Kaars rug-, nek-, schoudermassage

30 min. voor €40,-

45 min. voor €55,-

Deze behandeling waarbij een speciale olie wordt gebruikt die warm op het lichaam wordt aangebracht, laat al jouw spanningen verdwijnen. Je huid wordt intens gevoed en je spieren worden losgemaakt door de aangename warmte van de massagekaars en de massagebewegingen.

Balinese lichaamsmassage

Balinese lichaamsmassage

60 min. voor €70,-

75 min. voor €80,-

Deze behandeling bestaat uit een intensieve, stevige massage die een diepgaande werking heeft op de spieren en de gewrichten van je lichaam. Tijdens de massage wordt je lichaam helemaal uitgerokken en gestreched. Deze massage is dan ook ideaal als je spieren gespannen zijn of als je net een sportsessie achter de rug hebt.

Rugmassage

Balinese
rugmassage

30 min. voor €40,-

45 min. voor €55,-

Deze intensieve rugmassage is de ideale behandeling voor mensen die last hebben van gespannen en verkrampte rugspieren. De spieren worden los gemasseerd en de schoudergewrichten worden gestretcht. 

Rugmassage

Balinese kaars lichaamsmassage

60 min. voor €75,-

75 min. voor €85,-

De aangename warmte van de kaarsolie gecombineerd met de stevige Balinese massage is ideaal voor een gestrest lichaam dat nood heeft aan rust. De huid wordt intens gehydrateerd door de voedende kaarsolie. Na deze behandeling voel je jezelf als herboren.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

60 min. voor €65,-

Tijdens en na de zwangerschap kan je als vrouw heel wat ongemak aan je lichaam ervaren. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel word je soms uit balans gebracht. Deze zwangerschapsmassage brengt je dichter bij jezelf. Je moet even helemaal niets doen, enkel ontspannen en genieten. 
Er wordt gewerkt met een neutrale basisolie die je huid voedt en niet schadelijk is voor je baby.

bottom of page