top of page

Massages

Zorgvuldige aanraking, diepe ontspanning, werkzame impulsen

Massage is... even dat moment nemen voor jezelf. Even niets hoeven doen, alleen maar genieten. Het laat je helemaal tot jezelf komen en heeft tal van positieve effecten. Massage activeert het zelfherstellend vermogen van je lichaam waardoor je immuunsysteem een boost krijgt en je weerstand wordt verhoogd. Het verlaagt stress, kalmeert je zenuwstelsel en werkt gezondheidspreventief. Bovendien verbetert massage de balans tussen lichaam en geest en bevordert het je geluksgevoel.

Bij ongepast gedrag wordt de massage onmiddellijk stopgezet. 

DSC_7102.JPG

Klassieke lichaamsmassage

60 min. voor €60,-

Laat je zacht aanraken en ontspan volledig. De ritmische aanrakingen van deze behandeling met vloeiende bewegingen zorgen voor een bewuste, levendige ervaring. Met deze behandeling maak je weer contact met jezelf en voel je je herboren van top tot teen.

DSC_7036.JPG

Klassieke rug-, nek-, schoudermassage

30 min. voor €30,-

Onze rug en nek zijn vaak de eerste lichaamszones waar stress op toeslaat. De rug- en nekspieren zijn dan ook vaak gespannen waardoor ze hard, stram en pijnlijk staan. Deze behandeling laat met zijn intensieve, trage bewegingen de stress en spanning wegvloeien. Na afloop voel je onmiddellijk het verschil.

pexels-anete-lusina-5240636.jpg

Hotstone lichaamsmassage

60 min. voor €70,-

Hotstones zijn zwarte lavastenen die de eigenschap hebben om langdurig warmte vast te houden. De warmte van de lavastenen heeft een zeer ontspannende werking op de spieren. Een hotstone lichaamsmassage is de behandeling bij uitstek in de koude wintermaanden en een echte weldaad voor het lichaam.

pexels-anete-lusina-5240634.jpg

Hotstone rug-, nek-, schoudermassage

30 min. voor €35,-

Hotstones, zwarte lavastenen die de eigenschap hebben om langdurig warmte vast te houden, zorgen voor een intense ontspanning. De vaak gespannen rug-, nek- en schouderspieren kunnen deze heilzame hitte goed gebruiken. Droom helemaal weg tijdens deze heerlijke rug-, nek- en schoudermassage.

DSC_7053.JPG

Kaars lichaamsmassage

60 min. voor €70,-

Tijdens deze behandeling wordt een speciale olie gebruikt die warm op het lichaam wordt aangebracht. De olie gaat de huid voeden en langdurig hydrateren, de warmte stimuleert de bloedsomloop. Voor de huid is deze massage een echte weldaad.

DSC_7016.JPG

Kaars rug-, nek-, schoudermassage

30 min. voor €35,-

Deze behandeling waarbij een speciale olie wordt gebruikt die warm op het lichaam wordt aangebracht, laat al jouw spanningen verdwijnen. Je huid wordt intens gevoed en je spieren worden losgemaakt door de aangename warmte van de massagekaars en de massagebewegingen.

DSC_7100.JPG

Balinese lichaamsmassage

60 min. voor €65,-

Deze behandeling bestaat uit een intensieve, stevige massage die een diepgaande werking heeft op de spieren en de gewrichten van je lichaam. Tijdens de massage wordt je lichaam helemaal uitgerokken en gestreched. Deze massage is dan ook ideaal als je spieren gespannen zijn of als je net een sportsessie achter de rug hebt.

DSC_6971.JPG

Balinese rugmassage

30 min. voor €35,-

Deze intensieve rugmassage is de ideale behandeling voor mensen die last hebben met gespannen en verkrampte rugspieren. De spieren worden los gemasseerd en de schoudergewrichten worden gestretcht. 

DSC_7012.JPG

Balinese kaars lichaamsmassage

60 min. voor €70,-

De aangename warmte van de kaarsolie gecombineerd met de stevige Balinese massage is ideaal voor een gestrest lichaam dat nood heeft aan rust. De huid wordt intens gehydrateerd door de voedende kaarsolie. Na deze behandeling voel je jezelf als herboren.

pexels-janko-ferlic-590487 (1).jpg

Zwangerschapsmassage

60 min. voor €60,-

Tijdens en na de zwangerschap kan je als vrouw heel wat ongemak aan je lichaam ervaren. Niet alleen fysiek maar ook emotioneel word je soms uit balans gebracht. Deze zwangerschapsmassage brengt je dichter bij jezelf. Je moet even helemaal niets doen, enkel ontspannen en genieten. 
Er wordt gewerkt met een neutrale basisolie die je huid voedt en niet schadelijk is voor je baby.

bottom of page