top of page

Lichaamsverzorging

Verfrist en versterkt. Ontspant en onthaast. Geniet van deze intense verzorging.

De huid is het grootste orgaan in ons lichaam. Het vormt de fysieke grens tussen buiten en binnen en toont in zijn uiterlijke verschijning de innerlijke energieën die in het lichaam werkzaam zijn. Dagelijks beschermt het ons tegen invloeden van buitenaf. Daarom is het zo belangrijk om je huid goed te verzorgen. Deze heerlijke lichaamsbehandelingen geven je huid een extra impuls waardoor de natuurlijke activiteiten van de huid worden versterkt en het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd.

Massage

Lichaamsbehandeling met scrub en bodymilk

60 min. voor €70,-

Laat de heerlijke geuren tijdens deze hydraterende en verzorgende behandeling je tegemoet komen. Deze behandeling doet je helemaal ontspannen en nadien voel je je fris en als herboren.

Massage

Rugbehandelig met scrub en bodymilk

30 min. voor €40,-

Geef die extra verwenning aan je rug met deze heerlijke behandeling. Alle spanningen in je rug verdwijnen en het voelt fris en vitaal aan.

Lichaamspakking

Lichaamspakking met groene klei

45 min. voor €50,-

Deze reinigende lichaamspakking bevat een hoge concentratie aan mineralen die het immuunsysteem revitaliseert en verbetert. Ook Absorbeert het afvalstoffen waardoor het een ideaal lichaamspakking is. 

De klei bevordert de regeneratie van het huidweefsel en helpt bij  bepaalde huidproblemen zoals o.a. acné, psoriasis en eczema. 

Pakking

Rugpakking met groen klei

30 min. voor €40,-

Heeft je rug nood aan wat extra verzorging? Dan is deze rugpakking met groene klei ideaal. Door de hoge concentratie aan mineralen in de groene klei

verzacht en verlicht het onder anderen gewrichtsproblemen en -ontstekingen.

Massage

Lichaamsbehandeling met scrub, groene klei pakking en bodymilk

90 min. voor €95,-

Wil je een extra boost aan je lichaam geven? Dan raad ik je aan deze lichaamsbehandeling eens uit te proberen. Je huid wordt verwend met een zachte scrub, groene klei pakking boordevol mineralen en een heerlijk ruikende, hydraterende bodymilk.

Rugpakking

Rugbehandeling met scrub, groene klei pakking en bodymilk

40 min. voor €50,-

De rug is vaak de eerste plaats van het lichaam waar de stress op toeslaat. Door af en toe een extra verzorging te geven aan je rug kan jij er terug tegenaan.

bottom of page